Contact

Contact cofetaria Brava

Pentru orice informatie necesara va stam la dispozitie pe mai multe medii de comunicare: facebook, www.facebook.com/CofetariaBrava sau la telefon: 0731924725 sau 0732134472. De asemenea va asteptam sa ne trimiteti pe e-mail la adresa contact@cofetariabrava.ro orice cerere, comanda sau eventuale sugestii.

Va stam la dispozitie cu consultanta in alegerea tortului potrivit pentru evenimentul tau, vom fi alaturi de tine sa te ajutam sa faci alegerea potrivita sa te poti bucura si distra la petrecerea ta in adevaratul sens al cuvantului.

 Va invitam sa ne folositi datele de contact: e-mail, telefon sau adresa fizica a magazinului nostru de pe strada Verii, Nr. 4 din Brasov pentru a lua legatura cu noi.

Noi va vom sta la dispozitie si vom incerca sa fim prietenii dumneavoastra de acum incolo. Va rugam sa ne vizitati magazinul si sa ne lasati o parere pe e-mail sau chiar in magazin in caietul de pareri si sugestii.

Orice parere este binevenita si va garantam ca o sa tinem cont de ea.

Torturile noastre va vor indulci viata si noi speram ca nu va veti putea abtine sa mancati totul din farfurie atunci cand le veti gusta.